Sobre mi

Sóc l’Estela, mare de dos fills, terapeuta gestalt, doula, educadora social i psicomotricista. A continuació, us explico una mica més sobre mi…

He estat treballant, durant més de 10 anys en l’àmbit social com a educadora fent acompanyament directe a infants, adolescents i famílies, i també en la gestió d’equips de professionals; això m’ha permès confiar en la capacitat de superació i autoregulació de les persones si es troben en un entorn de confiança i respecte , així com en la força i el suport de la comunitat.

Gràcies a la teràpia Gestalt he fet un gran treball de consciència i d’autoconeixement, i m’ha donat moltes eines per poder acompanyar a altres persones en els seus processos de creixement personal. M’ha aportat adquirir una mirada d’amor cap a mi mateixa, des del maternatge propi, i també cap a les persones que m’ envolten i a les que acompanyo, acceptant cada situació tal i com és sense pretendre canviar-la o posar-li un judici. Gràcies a la gestalt em sento molt més connectada amb el present, amb l’aquí i l’ara.

Integrar la figura de la doula en mi, m’ha permès situar-me present, confiada i amb una mirada d’amor, a cada procés personal i familiar, a l’hora que he aprés i integrat més recursos per acompanyar dones en el seu procés d’embaràs, part, postpart i criança.

La psicomotricitat m’ha donat la oportunitat d’integrar la confiança en la infància i en les seves capacitats de desenvolupament i creixement. Observar la necessitat dels nadons, nens i nenes a ser mirats, sostinguts, reconeguts i respectats pels seus adults de referència. He pogut adonar-me com és d’important l’espai i l’actitud de l’adult que acompanya, en tant que ofereixin un entorn de seguretat i llibertat cap a l’infant; i sento que per transmetre aquesta seguretat i llibertat de forma real, es fa a partir de la nostra seguretat i llibertat pròpia com a adultes.

M’apassiona acompanyar a persones en els seus processos, confiant en elles i en totes les situacions que estan vivint. Arrel de la meva maternitat se’m va obrir un nou camí en l’acompanyament a dones i a famílies que cerquen un espai de consciència, confiança i lliure de judici, en el qual puguin compartir els seus sentirs, dubtes, pors, etc.